Det har blivit en ökning av distansarbete,konsulter och entreprenörer och allt fler väljer att satsa på delade kontorsrum.
Kontorshotell är något som växt väldigt mycket de senaste åren och är väldigt effektivt för mindre företag, men varför är det så?

Har du precis startat upp ett företag och mestadels bara jobbar hemma och känner att det är tufft att sitta själv? Då är kontorshotell ett bra sätt att dela upp din arbetsplats och ditt hem, där du samtidigt kan knyta kontakter. Att dela kontor med någon annan kan innebära nya kollegor, roliga samarbeten och allt som kan vara nyttigt för ett mindre företag.
Det är helt enkelt en social fördel för dig som har ett mindre team som kanske är ute på olika uppdrag, då kan det vara skönt att ha någon att prata med under luncherna.

Kontorshotell är ett kontor där du hyr en plats, ofta i ett litet mindre rum eller i ett öppnare landskap. Det konceptet passar främst lite mindre företag, men även konsulter och nystartade företag.
Som nystartat företag eller ett mindre team, så är det mer kostnadseffektivt att dela på ett kontorsutrymme, då betalar du för din plats, samt wifi, kök och posthantering. Vilket betyder att du inte behöver tänka på det administrativa, utan du kan istället fokusera på att föra din verksamhet framåt.

Att dela kontorsutrymme kan ge många fördelar för dig med mindre företag och framförallt kan du skilja på ditt arbete och din vardag, samtidigt som du ser företaget växa.

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply